EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Külföld

A nap képe: Szakállas tapsifüles

Néha igazán vicces, szinte már-már vígjátékba illő módon produkálják magukat az állatok. Ezek a ritka pillanatok szerepeltek azon a fotóversenyen, amely a vadvilág legmókásabb és egyben legritkább pillanatait mutatta be.

Nos, az év győztesei között köszönthetjük ezt a mohó nyuszit is, aki annyira ledöbbent a belga fotós láttán, hogy tisztára úgy nézett ki, mintha szakállat növesztett volna.

/Fotó: Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Füstbe ment terv

  A nap képe: Füstbe ment terv

  Vörösre festették a lángok az égboltot a pakisztáni Pesavarban, amikor elkobzott kábítószert és szeszes italokat égettek el a pakisztáni kábítószer-ellenes hatóság tagjai.

 • Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordidő, 84 nap, 11 óra és 50 perc alatt tette meg az Alaszkától Patagóniáig vezető 22 ezer 642 kilométeres utat egy osztrák kerékpáros, aki kedden érkezett meg a dél-amerikai Ushuaiába, a világ legdélibb városába.

 • Hullámból elektromosság?

  Hullámból elektromosság?

  Hatodszorra rendezik meg a fenntartható energiagazdálkodás jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó The Business Booster (TBB) nemzetközi konferenciát szerdától csütörtökig, amelyen a hőtárolást megújító magyar HeatVentors is részt vesz.