EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

„A szakadt farmerban járó nőket meg kell erőszakolni”

Elképesztő kijelentést tett Nabih al-Wahsh egyiptomi jogász az Al-Assema csatorna Infrad című műsorában.

Az egyiptomi férfi szerint az a nő, aki szakadt nadrágban mutogatjak a lábát, az arra invitálja a férfit, hogy zaklassa őt, ezért megérdemli, ha megerőszakolják – írja a 888.hu a The Sun-ban megjelent konzervatív muszlim férfi kijelentéséről.


„Azt mondom, hogy amikor egy lány így mászkál, hazafias kötelességünk szexuálisan zaklatni őt, és nemzeti kötelességünk megerőszakolni” – hangzott el a hajmeresztő mondat a televízióban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.