2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Extra

A teljes összeomlás szélére sodródott Angelina Jolie

Bármikor felmondhatja a szolgálatot Angelina Jolie szervezete. A színésznő alig nyom többet 40 kilónál, miközben napi 12-14 órát dolgozik, és hat gyermeke nevelése is egyre nagyobb kihívást jelent neki. 

Leginkább egy madárijesztőre hasonlít az utóbbi hónapokban Angelina Jolie. Valaha a világ legszexibb nőjének választották az Oscar-díjas színésznőt, aki mára csak árnyéka önmagának. A 42 éves sztár a válása óta teljesen összeomlott, alig eszik valamit, és bő ruhákkal próbálja takargatni beteges soványságát. Többen úgy vélik, hogy Jolie szervezete hamarosan felmondja a szolgálatot, nem beszélve arról, hogy a sztár családjában többen hunytak el igen fiatalon rákban, többek között az édesanyja is.


Profimedia, Splash

A színésznő azonban nem kíméli magát, többek szerint azért, hogy megmutassa volt férjének, Brad Pittnek, hogy egyedül is képest helytállni, míg ő az új, huszonéves barátnőjével, Ella Purnell-lel van elfoglalva. Hat gyermekük nevelése mellett az utóbbi hónapokban legújabb rendezésének, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers (Először megölték az apámat: Kambodzsa lányának emlékei) című film promóciós feladatait látja el, továbbá elvállalta a nagy sikerű Demóna című Disney-film második részének közel féléves forgatását is.

Ez történt korábban:


Kapcsolódó Cikkek