2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

A teljes összeomlás szélére sodródott Angelina Jolie

Bármikor felmondhatja a szolgálatot Angelina Jolie szervezete. A színésznő alig nyom többet 40 kilónál, miközben napi 12-14 órát dolgozik, és hat gyermeke nevelése is egyre nagyobb kihívást jelent neki. 

Leginkább egy madárijesztőre hasonlít az utóbbi hónapokban Angelina Jolie. Valaha a világ legszexibb nőjének választották az Oscar-díjas színésznőt, aki mára csak árnyéka önmagának. A 42 éves sztár a válása óta teljesen összeomlott, alig eszik valamit, és bő ruhákkal próbálja takargatni beteges soványságát. Többen úgy vélik, hogy Jolie szervezete hamarosan felmondja a szolgálatot, nem beszélve arról, hogy a sztár családjában többen hunytak el igen fiatalon rákban, többek között az édesanyja is.


Profimedia, Splash

A színésznő azonban nem kíméli magát, többek szerint azért, hogy megmutassa volt férjének, Brad Pittnek, hogy egyedül is képest helytállni, míg ő az új, huszonéves barátnőjével, Ella Purnell-lel van elfoglalva. Hat gyermekük nevelése mellett az utóbbi hónapokban legújabb rendezésének, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers (Először megölték az apámat: Kambodzsa lányának emlékei) című film promóciós feladatait látja el, továbbá elvállalta a nagy sikerű Demóna című Disney-film második részének közel féléves forgatását is.

Ez történt korábban:


Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.