2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Kecskemét

A világbajnokságért táncoltak

Telt házas sikert hozott  a Grapevine Show Dance Club előadása a Hírös Agórában. A jótékonysági gála bevételét a csapat a németországi világbajnokságra való kijutásra fordítja. Az előadás mondanivalója szerint fontos, hogy elfogadjuk az emberi sokszínűséget.

Ezt az üzenetet vitték színpadra Varga Donát koreográfiájának segítségével a Grapevine táncosai. A táncegyesület 76 táncossal: két junior, valamint egy felnőttcsapattal indul ki a németországi világbajnokságra, Riesába.

A tánciskola november 19-én utazik ki a világbajnokságra, és 18-án még a Színvilágot is megversenyezteti a hazai táncjáték-fesztiválon.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.