2018. október 16., kedd
Gál

Külföld

Agyoncsapta a járókelőt egy toronyházból kiugró öngyilkos

Járókelőre zuhant egy toronyházból kiugró öngyilkos Szöulban, mindketten életüket vesztették.

A Yonhap dél-koreai hírügynökség jelentése szerint egy depresszióval küszködő 56 éves szöuli nő vélhetően öngyilkossági szándékból kivetette magát egy toronyház 13. emeletéről, és rázuhant egy 68 éves férfira, aki épp munkába tartott. Mindkét embert kórházba szállították, de ott később belehaltak sérüléseikbe.

A fejlett ipari országok közül Dél-Koreában a legmagasabb az öngyilkosok aránya. A kormány erre az évre 2,4 milliárd forintnak megfelelő összeget különített el az öngyilkosságok megelőzésére.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb egészségügyi dolgozóval végeztek az Iszlám Állam terroristái

    Újabb egészségügyi dolgozóval végeztek az Iszlám Állam terroristái

    Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezethez köthető szélsőségesek megöltek Nigériában még egy elrabolt egészségügyi dolgozót, annak ellenére, hogy a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) arra kérte őket, hogy kegyelmezzenek meg a túsznak – közölte az abujai tájékoztatási minisztérium.

  • Terror Európában! Migráns volt a kölni túszejtő

    Terror Európában! Migráns volt a kölni túszejtő

    A köli rendőrség este tartott tájékoztatóján német hírportálok beszámolói szerint elmondták, hogy a helyszínen megtalálták egy 55 éves szíriai állampolgár igazolványát, akinek 2021-ig szólt a tartózkodási engedélye, és volt rendőrségi ügye kisstílű bűncselekmények, köztük lopás és kábítószerrel visszaélés miatt.