EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Belföld

Állatvédők mentették meg a kínhaláltól a komondort

Milyen lelke van annak az embernek, aki egy kutyát kivisz egy elhagyatott erdőbe, ott kikötözi egy fához, és magára hagyja a semmi közepén. A Lokál nem véletlenül kezdeményezte akcióját, melynek lényege: küldjük börtönbe az állatkínzókat. Simán megérdemelné a dutyit az az ember is, aki ezt tette egy jobb sorsra érdemes szuka kutyával.

Sajnos ismét történt egy olyan felháborító, kegyetlen tett, amelynek elszenvedője ismét egy kutya.


A Vackoló Állatvédő Egyesület számolt be közösségi oldalán egy szomorú történetről. A Veszprém megyei Dudar község melletti erdőben találtak rá állatbarátok a minap arra a nyolc év körüli szuka komondorra, melyet valaki kínhalálra ítélt. A kutyát ugyanis kikötötték egy fához, méghozzá egy nagyon rövid lánccal. Sem élelem, sem víz nem volt az állat előtt, amikor rátaláltak.

Forrás: Vackoló Állatvédő Egyesület

A nagyon aranyos kis kutyust az állatbarátok eljuttatták a Vackoló Állatvédő Egyesülethez, így a komondor a korábbi lelketlen gazdája helyett egy szerető örökbefogadót keres.


Akinek a képek alapján tetszik a kutyus, a következő e-mail címen jelentkezhet: [email protected]

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek