EUR: 322,07 Ft
CHF: 281,12 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Tatabánya

Átadták a Hét Vezér Szállót

Elkészült a Hét Vezér Szálló a Komáromi utcában. A több mint kétszáz férőhelyes panziót a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komáromi úti székháza mögötti üresen álló egykori főiskolai kollégiumból alakították ki.

– Már a 70-es, 80-as években is sok munkásszálló működött, amire ma is nagy szükség van – fogalmazott Schmidt Csaba polgármester. – A munkáltatók részéről az elmúlt években egyre növekvő igény jelentkezett egy ilyen szállóra, ezt igyekeztünk ezzel a beruházással kiszolgálni. Mindezt ráadásul az ipari park világszínvonalú cégeihez méltó minőségben.


Az épület teljes körű felújításon esett át: a víz- és villanyhálózatot, valamint a fűtési rendszert is korszerűsítették. Kettő–négy ágyas szobákat alakítottak ki, amelyek saját fürdőszobával is rendelkeznek.

– A szobákat a bérlők igényei alapján teljesen felszerelve vehetik birtokba a dolgozók, saját fürdőszobával ellátva – hangsúlyozta dr. Hidas János, a T-SZOL Zrt. igazgatóságának elnöke. – Minden szinten kialakítottunk egy-egy teljesen felszerelt konyhát, emellett a közösségi helyiségek, így például a tévészoba, a mosókonyha és a konditerem is növeli a komfortérzetet. Igyekeztünk mindenben megfelelni a tatabányai cégek elvárásainak.

A Hét Vezér Szállót, amely összesen 76 szobát kínál a városunkban dolgozó munkavállalók számára, 24 órás portaszolgálattal is ellátták.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.