2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Tatabánya

Átadták a Hét Vezér Szállót

Elkészült a Hét Vezér Szálló a Komáromi utcában. A több mint kétszáz férőhelyes panziót a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komáromi úti székháza mögötti üresen álló egykori főiskolai kollégiumból alakították ki.

– Már a 70-es, 80-as években is sok munkásszálló működött, amire ma is nagy szükség van – fogalmazott Schmidt Csaba polgármester. – A munkáltatók részéről az elmúlt években egyre növekvő igény jelentkezett egy ilyen szállóra, ezt igyekeztünk ezzel a beruházással kiszolgálni. Mindezt ráadásul az ipari park világszínvonalú cégeihez méltó minőségben.


Az épület teljes körű felújításon esett át: a víz- és villanyhálózatot, valamint a fűtési rendszert is korszerűsítették. Kettő–négy ágyas szobákat alakítottak ki, amelyek saját fürdőszobával is rendelkeznek.

– A szobákat a bérlők igényei alapján teljesen felszerelve vehetik birtokba a dolgozók, saját fürdőszobával ellátva – hangsúlyozta dr. Hidas János, a T-SZOL Zrt. igazgatóságának elnöke. – Minden szinten kialakítottunk egy-egy teljesen felszerelt konyhát, emellett a közösségi helyiségek, így például a tévészoba, a mosókonyha és a konditerem is növeli a komfortérzetet. Igyekeztünk mindenben megfelelni a tatabányai cégek elvárásainak.

A Hét Vezér Szállót, amely összesen 76 szobát kínál a városunkban dolgozó munkavállalók számára, 24 órás portaszolgálattal is ellátták.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.