EUR: 343,48 Ft
CHF: 316,07 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Székesfehérvár

Autókat kaptak a rendőrök

A helyi önkormányzat személygépkocsik beszerzésével támogatja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkáját. A kapitánysággal történt egyeztetést követően a város közgyűlése döntött a négy új Suzuki Vitara beszerzéséről.

A járművek közül a tervek szerint három közterületi szolgálatot, egy pedig a bűnügyi felderítés kapcsán felmerült feladatokat fogja ellátni. A város elkötelezett a közbiztonság javítása terén, és ez nemcsak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul – mondta Kovács Zsolt rendőr alezredes, Székesfehérvár rendőrkapitánya.
Székesfehérvár Önkormányzata évek óta rendszeresen támogatja a rendőrséget. Az idei költségvetésben 28 millió forintot biztosított a város új gépkocsik beszerzésére. A négy új Suzuki Vitara tulajdonjogának átruházásáról a november 17-i ülésén döntött a közgyűlés.


Az autókat sajtónyilvános programon mutatták be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon Fotó: police.hu

Az autókat sajtónyilvános programon mutatták be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Cser-Palkovics András polgármester, aki az eseményt saját Facebook-oldalán is megosztotta, arról beszélt, hogy az önkormányzat minden évben egyeztet a rendőrséggel, hogy a városi támogatás felhasználása a lehető leghatékonyabb legyen Fehérvár közbiztonsága érdekében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.