EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,59 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Egyéb Székesfehérvár

Autókat kaptak a rendőrök

A helyi önkormányzat személygépkocsik beszerzésével támogatja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkáját. A kapitánysággal történt egyeztetést követően a város közgyűlése döntött a négy új Suzuki Vitara beszerzéséről.

A járművek közül a tervek szerint három közterületi szolgálatot, egy pedig a bűnügyi felderítés kapcsán felmerült feladatokat fogja ellátni. A város elkötelezett a közbiztonság javítása terén, és ez nemcsak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul – mondta Kovács Zsolt rendőr alezredes, Székesfehérvár rendőrkapitánya.
Székesfehérvár Önkormányzata évek óta rendszeresen támogatja a rendőrséget. Az idei költségvetésben 28 millió forintot biztosított a város új gépkocsik beszerzésére. A négy új Suzuki Vitara tulajdonjogának átruházásáról a november 17-i ülésén döntött a közgyűlés.


Az autókat sajtónyilvános programon mutatták be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon Fotó: police.hu

Az autókat sajtónyilvános programon mutatták be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Cser-Palkovics András polgármester, aki az eseményt saját Facebook-oldalán is megosztotta, arról beszélt, hogy az önkormányzat minden évben egyeztet a rendőrséggel, hogy a városi támogatás felhasználása a lehető leghatékonyabb legyen Fehérvár közbiztonsága érdekében.

Kapcsolódó Cikkek