EUR: 323,35 Ft
CHF: 283,28 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Székesfehérvár

Autókat kaptak a rendőrök

A helyi önkormányzat személygépkocsik beszerzésével támogatja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkáját. A kapitánysággal történt egyeztetést követően a város közgyűlése döntött a négy új Suzuki Vitara beszerzéséről.

A járművek közül a tervek szerint három közterületi szolgálatot, egy pedig a bűnügyi felderítés kapcsán felmerült feladatokat fogja ellátni. A város elkötelezett a közbiztonság javítása terén, és ez nemcsak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul – mondta Kovács Zsolt rendőr alezredes, Székesfehérvár rendőrkapitánya.
Székesfehérvár Önkormányzata évek óta rendszeresen támogatja a rendőrséget. Az idei költségvetésben 28 millió forintot biztosított a város új gépkocsik beszerzésére. A négy új Suzuki Vitara tulajdonjogának átruházásáról a november 17-i ülésén döntött a közgyűlés.


Az autókat sajtónyilvános programon mutatták be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon Fotó: police.hu

Az autókat sajtónyilvános programon mutatták be a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Cser-Palkovics András polgármester, aki az eseményt saját Facebook-oldalán is megosztotta, arról beszélt, hogy az önkormányzat minden évben egyeztet a rendőrséggel, hogy a városi támogatás felhasználása a lehető leghatékonyabb legyen Fehérvár közbiztonsága érdekében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.