EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Ózd

Avatóbál a SZIKSZI-ben

A Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumba szeptemberben bekerült tanulók avatását idén is megtartották, ahol a kilencedikesek könnyen felismerhetők voltak a számukra kötelező csacsifülről.

A vidám csacsiavató az oktatási intézmény három kilencedik osztályának szólt, akik hivatalos esküt tettek státusukról. Ez volt az első közös rendezvénye a 2017/2018-as tanév helyi közösségének, ami a vidámság mellett a közelebbi megismerkedést és a csapatépítést is jelentette. Ezt szolgálták a játékos vetélkedők és sportprogramok is.


Fotó: Lokál
Keringő is szerepelt a műsorban

A hagyományoknak megfelelően most is megküzdöttek a diákok a legcsacsibb osztály címért, az pedig külön öröm volt mindenki számára, hogy azon a napon nem volt tanítás. Volt viszont avatóbál, amit jól felkészített táncosok vezettek fel, végül pedig diszkó zárta a különleges rendezvényt.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.