2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Sport

Az érdiek taroltak az akrobatikus rock and roll országos bajnokságon

Akrobatikus rock and roll országos bajnokságot rendeztek Szigetszentmiklóson, ahol az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen.

Az első nap legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt A kategóriában érte el a Deli Alex- Sárfy Krisztina páros, amely aranyérmet nyert. A junioroknál a Záhonyi Patrik-Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László-Szalai Alexa páros hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Express serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta a ob fináléját.


A seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szállította a Masters remek eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámának a megnyerésével. A Militans (Tornádó-Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó-Masters SE) nemzeti kisformáció – ahol Sárfy Krisztina edző is táncol – első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE- Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – a második pozíciót szerezte meg.

A Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.”

Kapcsolódó Cikkek