2018. október 17., szerda
Hedvig

Sport

Az érdiek taroltak az akrobatikus rock and roll országos bajnokságon

Akrobatikus rock and roll országos bajnokságot rendeztek Szigetszentmiklóson, ahol az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen.

Az első nap legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt A kategóriában érte el a Deli Alex- Sárfy Krisztina páros, amely aranyérmet nyert. A junioroknál a Záhonyi Patrik-Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László-Szalai Alexa páros hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Express serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta a ob fináléját.


A seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szállította a Masters remek eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámának a megnyerésével. A Militans (Tornádó-Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó-Masters SE) nemzeti kisformáció – ahol Sárfy Krisztina edző is táncol – első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE- Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – a második pozíciót szerezte meg.

A Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Bocsánatot kellene kérni Sergio Ramostól

  Bocsánatot kellene kérni Sergio Ramostól

  Ahhoz képest, hogy a spanyol-angol Nemzetek Ligája mérkőzés után egész Anglia és a fél világ Sergio Ramost szapulta, mára már vissszakoztak a Real Madrid hátvédjét szidalmazók.

 • Nem a mi nemzetünk ligája

  Nem a mi nemzetünk ligája

  Egyszer egy évben fordul elő, hogy a magyar labdarúgó-válogatott három gólt szerez tétmeccsen, azonban nem rólunk lenne szó, ha happy end lenne a történet vége.

 • Mayweather: Lehet készíteni a csekkfüzeteket

  Mayweather: Lehet készíteni a csekkfüzeteket

  Újabb milliókkal gyarapodik hamarosan Floyd Mayweather. A már többször visszavonult veretlen amerikai öklöző elfogadta az orosz MMA-bajnok, Habib Nurmagomedov kihívását, és megmérkőzik vele Las Vegasban.