2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXIII.kerület

Az Európa-bajnok az év ígérete

A hétvégén rendezett országos taekwondo bajnokságon adták át az év legjobbjainak járó különdíjakat. 2017 legjobb kadet korú versenyzője Molnár Bendegúz lett. A Soroksáron készülő tehetség megnyerte a hazai rendezésű Európa-bajnokságot októberben, és minden korosztályt összevetve is a második legtöbb pontot szerezte az összesített rangsorban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.