EUR: 344,32 Ft
CHF: 316,45 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Az LMP botrányt csinált a parlamentben

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint amikor felszólalása közben Szél Bernadett és LMP-s frakciótársa, Hadházy Ákos egy-egy A4-es lapot tartott fel “Hazudik” felirattal, a két ellenzéki képviselő botrányt okozott a parlamentben.

Németh Szilárd hétfőn az M1 aktuális csatornán azt mondta: szerinte már az sem tetszett az LMP-nek, hogy egyáltalán beszél, mert “csak ők mondhatják el a magukét”, de a tartalommal sem értettek egyet, ezért “botrányt csináltak a parlamentben”. Megjegyezte: azt a házszabályt sértették meg szándékosan, amelyet ők is elfogadtak.


Hozzátette: szombaton az egész ellenzék találkozott a fővárosban, a Gödörben, akkor beszélhették meg a “napirendet”, azelőtt pedig az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén “balhézott” Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje és frakciótársa, Demeter Márta, aki nem is bizottsági tag.

Németh Szilárd szerint az történik, amit meghirdettek nyáron, kiviszik az utcára a politikát, mert “nincs más nekik”. Hangsúlyozta: a provokáció a céljuk, hogy ilyen legyen a közélet, mert “a zavarosban még tudnak halászni”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek