EUR: 321,82 Ft
CHF: 280,63 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Az LMP megkérdőjelezi a magyar emberek véleményét

A Fidesz szerint az LMP minden erejével azon van, hogy előre hiteltelenítse a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció eredményét és megkérdőjelezze a magyar emberek véleményét.

A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy az LMP társelnöke a nap folyamán, sajtótájékoztatóján kizártnak nevezte, hogy hitelesek lennének a kormány által közölt adatok a visszaküldött nemzeti konzultációs ívekről. Hadházy Ákos korrupciót is emlegetett a konzultációval kapcsolatban.


A Fidesz közleményében azt írta, ezzel abba a csaknem kétmillió emberbe “rúgnak bele”, aki kitöltötte és visszaküldte a kérdőívet. Úgy fogalmaztak: egy kérdésük van az LMP-hez, hogy “mennyit kapnak ezért Sorostól”.

Hozzátették, szerintük az LMP korábban nyilvánvalóvá tette, hogy “nem a magyar emberek oldalán, hanem Soros György oldalán áll”, sőt, elvégzi neki a “piszkos munkát”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

    Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

    2018-ban is nyilvánvaló, hogy szuverenitás, függetlenség és önállóság nélkül nem tudja elérni céljait egy nemzet, és az október 23-i ünnepségeket is ennek jegyében ünnepet szervezik – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A civilek egyszerűbben kaphatnak támogatást jövőre

    A civilek egyszerűbben kaphatnak támogatást jövőre

    Jövőre a kisebb civil szervezeteknek kétszázezer forintos egyszerűsített támogatást vezet be a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA), a nagyobbaknál pedig összevonják a korábbi működési és szakmai célú támogatást – hangzott el kedden Tatabányán, az Alap 2019-es változásait bemutató országos előadássorozat első állomásán.