EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Szeged

B. Nagy László: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről

Az országgyűlési képviselő nagymamája 1968-tól lakott a Fogadalmi Templom mögötti házban, itt voltak csöppségek a csemetéi, ennek okán örök nosztalgiával sétálgat errefelé.

A kormányzati fejlesztések bemutatásának kapcsán exkluzív drónos képekkel fűszerezett videót forgattak az országgyűlési képviselő munkatársai a szegedi Dóm tér és a politikus kapcsolatáról. A kisfilmből kiderül, hogy B. Nagy rendkívül büszke erre a kétmilliárd forintos állami beruházásra, amelynek köszönhetően Szeged legismertebb tere visszakapta régi arculatát. Ezenkívül egy személyes szál is kirajzolódik a videóból.


– 1968 óta a dóm másik oldalán lakott a nagymamám, és utána én még tíz évig laktam itt a családommal. A tér nekem és a gyermekeimnek is az igazi otthoni környezetet jelentette – meséli B. Nagy László. A politikus most is boldogan néz körül, hiszen a látvány nosztalgikus emlékeket ébreszt benne. – Még kicsik voltak a gyermekeim, amikor itt laktunk, jó most is erre sétálni, hiszen itt mindig ők jutnak eszembe – emlékezik vissza a fideszes politikus.

B. Nagy László családja 1968 óta él a dóm közelében

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.