EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb XVI.kerület

Babafákat ültettek

A Centenáriumi Lakótelepen már két fát el is ültettek

A Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság döntése alapján 23 gyümölcs- és 27 díszfát szereztek be a Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát! elnevezésű  program keretében kerületi szülők vagy nagyszülők részére. A „babafákat” a héten osztották ki.

Szász József alpolgármester és Környeiné Rátz Katalin önkormányzati képviselő a Centenáriumi lakótelepen található Gyermekligetben négy fa kiültetésében is segítséget nyújtott a szülőknek. A jelentkezés továbbra is folyamatos, a gyermek hat hónapos koráig lehet igényelni „babafát”. A következő faosztás jövő tavasszal várható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.