EUR: 343,34 Ft
CHF: 315,96 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb XVI.kerület

Babafákat ültettek

A Centenáriumi Lakótelepen már két fát el is ültettek

A Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság döntése alapján 23 gyümölcs- és 27 díszfát szereztek be a Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát! elnevezésű  program keretében kerületi szülők vagy nagyszülők részére. A „babafákat” a héten osztották ki.

Szász József alpolgármester és Környeiné Rátz Katalin önkormányzati képviselő a Centenáriumi lakótelepen található Gyermekligetben négy fa kiültetésében is segítséget nyújtott a szülőknek. A jelentkezés továbbra is folyamatos, a gyermek hat hónapos koráig lehet igényelni „babafát”. A következő faosztás jövő tavasszal várható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.