EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb XVIII.kerület

Baptista napok Imrén

Országos programsorozata részeként a kerületbe is ellátogatott a Baptista Művészeti Napok.

A pestszentimrei Baptista Imaházban rendezték A másik című versfelolvasó estet Murányi Anita színész és Háló Gyula költő közreműködésével, valamint megnyitották a 365 belső lépés 100 méteren című kiállítást, aminek kapcsán Artner Ilona, Lehel Endre, Mikó F. László és Volker Schwarz alkotókkal Jakab Cintia, az MTVA műsorvezető-riportere beszélgetett.

365 belső lépés 100 méteren (Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.