EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Belsőépítésznek készül a Sztárban Sztár + 1 kicsi Csengéje

Letarolta múlt vasárnap a Sztárban Sztár + 1 kicsi színpadát Hevesi Tamás és Horváth Csenge. Fésűs Nelly lánya azonban nem csak az éneklésnek szeretné szentelni az életét.

– Én igazából nem feltétlenül erre a pályára tervezem a jövőmet, mert a belsőépítészet jobban vonz, mint az éneklés. Idén fogok nyelvvizsgázni, amit ez a műsor elég rendesen megnehezít, mert hát azért készülni, ide is oda is, próbákra menni, és még a suliba is bejárni, kicsit húzós – mesélte Csenge a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.