2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Benkő Dániel percre pontosan szexel Bazsával

Benkő Dániel és kedvese, Bazsa úgy érzik, hamarosan egy család lesznek. Állítják, ha a bolygók állása is úgy akarja, november első napjaiban kisfiuk fogan.  Addig is a lantművész termékenységét segítő ételeket fogyaszt és a házasságon is elgondolkozott.

Ahogy azt korábban megírtuk, mérföldkőhöz érkezett Benkő Dániel és ifjú kedvese, Bazsarózsa kapcsolata. A szerelmesek ugyanis több mint két év után gyerekvállalásra adták a fejüket. A művészpáros olyannyira eltökélt, hogy nem bízzák a dolgot a véletlenre, ezért egy asztrológus segítségét kérték a fogantatás tökéletes időpontjához.
– Hetekig vártunk a holdfáziselemzésre, amelyből minden személyes adatom és a bolygók állása alapján kiderült, hogy az elkövetkező egy évben percre pontosan melyik az a tizenkét időpont, amikor Dániellel a sejtjeinknek találkozniuk kell, és abból gyermek fogan – osztotta meg a nagy hírt a Lokállal Bazsa, aki nem szeretne egy gyereknél megállni.
– Három gyereket szeretnék, két fiút és egy kislányt, két-három év különbségekkel. Ezért is kellett a holdfáziselemzés, mert ez azt is megmondja, mikor van nagyobb esély fiúra, és mikor lányra. Amennyiben pedig van lehetőség a nemek befolyásolására is, én élnék is vele – mondta az ifjú táncművész, akitől kedvese vette át a szót.
– Ez nagyon komoly dolog, és a férfinak nagyon ott kell lennie, hogy percre pontosan teljesítsen. Bazsával eddig a szexkultúránk a tantrikus szexben merült ki, most viszont ez már kevés lesz – magyarázta a lantművész, aki bár makkegészséges, Bazsa kedvéért egy ideje termékenységet segítő ételeket fogyaszt és a házasságon is elgondolkodott.
– Nincsenek jó emlékeim a házasságról, de Bazsika miatt egy ideje ezt is fontolóra vettem, most azonban a gyerek az elsődleges cél – mondta a zenész, akinek fiatal szerelme igent mondana a leánykérésre.
– A családomban nagyon fontos a házasság, és ha Dániel megkérné a kezem, hozzámennék, de nem szeretnék hagyományos ceremóniát, hiszen mi sem vagyunk hétköznapi pár – árulta el Bazsa, aki a nagy napról még nem szeretne többet elárulni, ahogy a fogantatás pontos időpontjait sem akarta nyilvánosságra hozni, de annyit elárult, novemberben esedékes, és kisfiúra van nagyobb esély.


Tantrikus szexszel nincs fogantatás

A tantrális szexben légző- és meditációs technikákkal, jógapózokkal érik el az élményt, a lényege, hogy utána az ember feltöltődik energiával, nem pedig fáradtan elalszik, ám ez fogamzás szempontjából teljesen veszélytelen.

Benkő Dániel és párja Bazsa

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.