2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Érd

Betáncolták magukat a bajnokságba

Október utolsó napjaiban Szigetszentmiklós adott otthont az országos akrobatikus rock and roll bajnokságnak. Az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen.

A verseny első napjának legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt A kategóriában érték el a Masters táncosai: a Deli Alex–Sárfy Krisztina páros aranyérmet nyert.


A Deli Alex – Sárfy Krisztina páros, a felnőtt A kategória győztesei

A junioroknál a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László–Szalai Alexa kettős pedig hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Xpress serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta az országos bajnokság fináléját.

A Jolly Joker junior kisformáció a második versenynapon ért el első helyezést

A seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szerezte a Masters további kiváló eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámának megnyerésével.

Az Xpress formáció is kategória-nyertes lett
Fotók: www.pecsu.hu

A Militans (Tornádó-Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó-Masters SE) nemzeti kisformáció – amelyben Sárfy Krisztina edző is táncol – az első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE–Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – második helyezést ért el.

A Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.