2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Érd

Betáncolták magukat a bajnokságba

Október utolsó napjaiban Szigetszentmiklós adott otthont az országos akrobatikus rock and roll bajnokságnak. Az érdi Masters Sportegyesület valamennyi formációja és párosa eredményesen szerepelt a táncversenyen.

A verseny első napjának legjobb eredményét a sportág legnehezebb kategóriájában, a felnőtt A kategóriában érték el a Masters táncosai: a Deli Alex–Sárfy Krisztina páros aranyérmet nyert.


A Deli Alex – Sárfy Krisztina páros, a felnőtt A kategória győztesei

A junioroknál a Záhonyi Patrik–Bradács Tamara páros hatodik, a Gábor László–Szalai Alexa kettős pedig hetedik lett. A serdülők között Barthos Bence és Szalma Borka a tizenegyedik helyen végzett. A Dexter’s Girls children nagyformáció a negyedik, az Xpress serdülő kisformáció pedig a kilencedik helyen zárta az országos bajnokság fináléját.

A Jolly Joker junior kisformáció a második versenynapon ért el első helyezést

A seregszemle második napján a Jolly Joker junior kisformáció és az Xpress junior nagyformáció szerezte a Masters további kiváló eredményeit: mindkét formáció országos bajnok lett saját versenyszámának megnyerésével.

Az Xpress formáció is kategória-nyertes lett
Fotók: www.pecsu.hu

A Militans (Tornádó-Masters SE) felnőtt nemzeti nagyformáció a második helyet, a Rakéták felnőtt kisformáció pedig a harmadik helyet szerezte meg. A Wait for it (Tornádó-Masters SE) nemzeti kisformáció – amelyben Sárfy Krisztina edző is táncol – az első helyen végzett, míg a Sol Invictus (Musztáng SE–Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció – Széchenyi Vanessza edzővel – második helyezést ért el.

A Masters növendékei legközelebb november 5-én, a budapesti területi bajnokságon táncolnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.