EUR: 323,90 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Bizarr örökséget hagyott lányára Som

Som Lajos még évekkel ezelőtt írt végrendeletet, amelyben leírta, a hátára tetovált főnixmadarat lányára, Nikire hagyja örökségül. A zenésztől november 17-én vesznek végső búcsút, ám még előtte el kell végezni a bizarr beavatkozást, és teljesíteni kell utolsó kívánságát. – Azt akarom, hogy a halálom után Nikire maradjon a tetoválásom, ami gyakorlatilag a lényem, a személyiségem egyik legfontosabb része – mondta korábban Som a Ripostnak. A lap úgy tudja, hogy jogilag ennek nincs akadálya, hiszen ezt a kérést a hivatalos végakaratában is megfogalmazta, a Ripost által megkérdezett boncmester szerint pedig volt már példa hasonló kérésre.

Fotó: Mészáros Diána

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.