EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Bodrogi: Azt hitték, ezüstpisztollyal megöltem Albert Flórit

Albert Flórián meggyilkolásával vádolták Bodrogi Gyulát – a több mint 50 évvel ezelőtti szürreális vád Bodrogi akkori felesége, Törőcsik Mari miatt született, ugyanis többen úgy gondolták, hogy a nemzet színészét és a 2011-ben elhunyt egyetlen magyar aranylabdást romantikus szálak fűzték egymáshoz. Bodrogi elárulta a Lokálnak, hogy mi történt pontosan.

Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula színművészek /Fotó: MTI – Keleti Éva

A pikáns esetről eddig csak azok értesülhettek, akik olvasták Pataki Éva Aurora Borealis – Északi fény című, néhány hete megjelent beszélgetőkönyvét, amelyben Törőcsik Mari megdöbbentő őszinteséggel vallott életének számos fontos eseményéről, többek között nyitott házasságáról Maár Gyulával, illetve a szóban forgó esetről, amelyről egy nemzetközi repülőjáraton értesült a színésznő.


– Jöttem haza valahonnan, azt hiszem, Mexikóból. Hollandiában fölszállok a Malév-gépre. Behívtak a pilóták, mert akkoriban ez szokásos volt. Azt mondják: Most azért hívtuk be, mert számítson arra, hogy amikor hazamegy, az a hír fogadja – mert már tegnap erről beszéltek az egész városban –, hogy maga hozott egy ezüstpisztolyt, és azzal Bodrogi Gyula megölte Albert Flóriánt. És ezt olyan komolyan vették, hogy ügyeletet tartottak a Fradinál. Követségekről telefonáltak, hogy él-e még Albert Flórián – mesélte a nagybeteg színésznő a beszélgetőkönyvben.

Kerestük a jelenleg is kórházban fekvő Törőcsik Marit, azonban nem sikerült elérnünk. Volt férje, Bodrogi Gyula azonban nyilatkozott a lapunknak az esetről, amelyre kristálytisztán emlékszik:


– Volt egy ilyen pletyka, hogy hirtelen felindulásból, féltékenység miatt lelőttem Albert Flórit, ami persze nem volt igaz. Próbáltuk megfejteni akkoriban Marival, hogy miért találhatták ki ezt a történetet. Arra jutottunk, hogy volt egy esemény a Corvin Áruházban, ahol Marika és Flóri autogramot osztogattak. Igen közel ültek egymáshoz, és jó hangulatban is voltak, gondolom, ez többeknek is szemet szúrhatott. Innen indulhatott ez a pletyka, és pillanatok alatt végigfutott a városon, miszerint több közük van egymáshoz, mint amennyi lehetne, és én majd biztosan lelövöm ezért az arcátlanságért Flórit. Rövid ideig tartott csak a hírverés, de ebből is látszik, hogy már akkor is éhesek voltak az emberek mindenfajta szenzációra és botrányra, hiszen mind a hárman a pályánk csúcsán voltunk akkoriban – osztotta meg az emlékeit a nemzet színésze, aki nyolc évig, 1964-ig élt házasságban Törőcsikkel.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.