EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Pécs

Boldogságot üzentek!

Pécs is csatlakozott a Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel! elnevezésű mozgalomhoz. Néhány lelkes fiatal kisebb-nagyobb csoportokban inspiráló, bátorító üzeneteket írt, amiket a város különböző pontjain kiragasztottak, vagy éppen elrejtettek, kézbe adtak.

A pécsi üzenők szerint ugyanis több kedvességre, bátorító szóra van az embereknek szüksége, és ők most egy-egy ilyen mondattal megpróbáltak tenni ezért. Pécsett az akciót a Szeretetkommandó vezette, akik tavaly az adventi vásárban lendültek először akcióba. Ott öleléseket osztogattak, amit egyébként idén is terveznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.