EUR: 348,49 Ft
CHF: 325,67 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb XVI.kerület

Borligetté változott Erzsébetliget

Ismét borligetté változott a Corvin Művelődési Ház és környéke, igaz, most csupán egy estére, de a hangulat így is szuper volt.

Az első borligetet egy éve rendezték, amikor két napra borfaluvá változott a művelődési ház környéke, ahol nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is megtalálhatták a nekik tetsző programot. A borliget ötlete Bodóczi Ildikó fejéből pattant ki, a főszervező akkor lapunknak elmondta, családbarát borfesztivált szeretnének szervezni, amelyen a minőségi borfogyasztás mellett számos program és koncert is várja az érdeklődőket.


Sokan mentek el a legutóbbi borligetre (Fotó: Keresztesi Balázs)

Akkor felvette a kapcsolatot a művelődési házzal, és kiderült, ők is hasonló program szervezésén gondolkoztak, így összefogtak.
Ez az összefogás azóta is tart, a többnapos programok mellett rendszeresen hangulatos boresteket is szerveznek, amelyeken a résztvevők jó zene mellett ismerhetnek meg egy-egy borvidéket, találkozhatnak a tájegység boraival, majd az összeállított borsort szakértő borászok útmutatása mellett kóstolhatják végig.
Legutóbb a Csopaki borvidékről a Petrányi Pincészettel ismerkedhettek meg az érdeklődők, a kellemes muzsikáról  pedig a Zrínyi Pop gondoskodott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.