EUR: 344,68 Ft
CHF: 322,46 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Szeged

Boroznak és pezsgőznek a hajléktalanok

Egyre több a hajléktalan Szegeden, akiket ez a legkevésbé sem zavar, sőt, inkább az utcákon, mint a szállókon tengetik a mindennapjaikat.

Főleg a nők körében emelkedik évről évre a fedél nélküliek száma. Megbecsülni sem lehet, hányan élnek a menedékhelyeken kívül, ugyanis a legtöbben lakatlan ingatlanokba, tanyákba, erdőkbe vackolják be magukat. A Lokál Extra Szeged több hajléktalannal is beszélt, akik azt mondták, hogy kifejezetten jól érzik magukat a városban. – Mindig összejön a napi betevő, pár üveg bor, de ma például pezsgőt is tudtunk szerezni – lelkendezett büszkén az egyikük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.