2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb XXI.kerület

Bővül a bölcsőde

Új bölcsődei férőhelyek kialakítására, valamint eszközök beszerzésére több mint 307 millió forintos állami támogatásban részesült a Kertvárosi Bölcsőde.

Az intézmény a támogatásnak köszönhetően 36 férőhellyel bővül. Az újonnan kialakítandó épületrész három 12 fős csoportszobának, átadó- és fürdőhelyiségeknek, megfelelő kiszolgáló- és tárolóhelyiségeknek, sószobának, valamint egy torna- és fejlesztőszobának ad helyet. A projekt keretében  a bölcsőde elhasználódott eszközeit is lecserélik, valamint a zöldfelületeket is fejlesztik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.