EUR: 345,41 Ft
CHF: 320,94 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Hódmezővásárhely

Bringás tömeg az elkerülőn

Az autósoknak még egy kicsit várniuk kell arra, hogy birtokba vegyék az épülő északi elkerülőt. A biciklisek azonban már az aszfaltra gurulhattak és teljes széltében és hosszában tesztelhették a 12,5 kilométeres szakaszt. Több mint százan kerekeztek végig az úton.

A bringás tömeg a Székelykaputól az Andrássy út felé vette az irányt, majd a 47-es útvonalán egészen a Székkutas felőli városhatárig, az elkerülő út felhajtójáig kerekeztek. Magára a hídra még nem lehetett rámenni, mert azon a szakaszon javában tart az építkezés, ám az előtte lévő emelkedőn adhattak egy löketet a pulzusszámnak a sportolni vágyók.


Bringások avatták fel az északi elkerülőt – több mint százan tekertek.

A 12,5 kilométeres útszakaszt a tekerők avathatták fel. A kaland a körhídig tartott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.