2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Bruno Mars lett az év művésze az Amerikai Zenei Díjak átadásán

Bruno Mars vehette át az év művésze trófeát, Diana Ross pedig életműdíjat kapott az Amerikai Zenei Díjak átadásán vasárnap este Los Angelesben.

Az American Music Awards-gála további díjazottjai között szerepelt Niall Horan, a One Direction korábbi énekese, aki az év új művésze lett, továbbá a Despacito triója. A Puerto Ricó-i Luis Fonsi, Justin Bieber és Daddy Yankee ugyanis az év legjobb közös munkájáért járó díjat szerezte meg a hatalmas világsikerrel.


A rajongók szavazatai nyomán kiosztott díjak köré szervezett műsor legemlékezetesebb pillanatai közé tartozott, amikor Pink és Kelly Clarkson elénekelte az REM Everybody Hurts című számát az Egyesült Államokban a közelmúltban hatalmas pusztítást okozó hurrikánok és erdőtüzek áldozatai és a mentésben résztvevők tiszteletére.

Pink később egy légi akrobatikus előadással nyűgözte a közönséget, miközben a Beautiful Trauma című számot énekelte.


Lady Gaga, aki a kedvenc pop/rock énekesnő díját kapta, az estén a The Cure című dalt küldte turnéja washingtoni állomásáról a nézőknek.

A Motown lemezkiadó szupersztárját, Diana Rosst videoüzenetben Barack és Michelle Obama, valamint Taylor Swift is üdvözölte életműdíja alkalmából. Az énekesnő több nagy slágerét is előadta, köztük az I’m Coming Out és a Take Me Higher című számot.

A 73 éves Ross családja körében meghatottan vette át az American Music Awards elismerését a gála színpadán.

Viola Davis színésznő a Több mint testőr című film bemutatásának 25. évfordulója alkalmából a 2012-ben elhunyt Whitney Houston emlékét idézte fel, Christina Aguilera pedig a produkció közkedvelt betétszámait adta elő.

A fellépők között volt Selena Gomez és Demi Lovato is, utóbbi a virginiai képviselő, Danica Roem társaságában érkezett. A közelmúltban megválasztott Roem az első transznemű, akit egy állami törvényhozásban képviselővé választottak.

A közönség zajos tetszéssel fogadta a BTS dél-koreai fiúbandát, amely a DNA című számával aratott sikert a neonfényben úszó színpadon.

A Linkin Park, amelynek frontembere, Chester Bennington nyáron vetett véget életének, a legjobb alternatívrock-előadó díját kapta. Az együttes Benningtonnak, “emlékének, tehetségének, humorának és örömének” ajánlotta az elismerést.

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.