EUR: 319,37 Ft
CHF: 282,25 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Brutális sérülést szenvedett a Ninja Warrior versenyzője

Sokkos állapotba került a ma esti Ninja Warrior egyik feladatánál Kovács Olivér. A 19 éves informatikustanuló karja többméteres magasságban ugrott ki többször is a helyéről, pokoli fájdalmakat okozva a versenyzőnek. 

A 19 éves egyetemistának lételeme a mászás és már évek óta követi a legnagyobb videómegosztó oldalon a Ninja Warrior nemzetközi adásait. Amikor Olivér meglátta a felhívást, nem volt kérdés számára, hogy jelentkeznie kell a TV2 műsorába, arra viszont nem számított, hogy élete legbrutálisabb perceit kell végigélnie több méterrel a föld fölött.


/Fotó: TV2

– Nem melegítettem be eléggé, ami fontos lett volna egy régi sérülésem miatt. Kiskoromban is szerettem fára mászni. Az egyik alkalommal éppen le akartam ugrani, amikor a csuklóm beakadt az egyik ágba és kifordult a kezem a helyéről. Visszatérve a feladatra: többméteres magasságban kellett lógnom és egyik elemről a másikra kellett átkapaszkodnom. Valószínűleg olyan erősen nyúltam át és húztam magamhoz a következő elemet, hogy az egyik kezemmel kirántottam a másikat. A feladat elvégzése alatt ez emlékeim szerint háromszor történt meg, nem tudom pontosan visszaidézni, mert sokkos állapotba kerültem a fájdalomtól. Annyira emlékszem, hogy ha nem volt nyomás a karomon, akkor úgy ugrált vissza a helyére, mint a gumi. A feladat óta fokozottan kell figyelnem rá, mert sokkal könnyebben kiugrik a helyéről és még sérülékenyebbé vált.

/Fotó: TV2

Olivér életét mindig is a sport tette ki, ezért kisebb-nagyobb sérülései ellenére se akar lemondani a mozgásról, azon belül is a parkour nevű extrém sportról, melynek lényege, hogy különböző akadályokat kell leküzdeniük a versenyzőknek a lehető legkevesebb energiabefektetéssel.


– Hat éve fedeztem fel ezt a sportot, azóta alapítottam egy csapatot, amelynek tagjaival rendszeresen összejárunk hódolni a szenvedélyünknek. Nem a verseny a lényeg, hanem a kikapcsolódás és a mozgás öröme. Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb valaki ebben, csupán a trükkökkel lehet kitűnni – mondta Olivér. És hogy sikerült-e sérülése ellenére teljesítenie a pályát? A ma esti adásból kiderül.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.