EUR: 321,93 Ft
CHF: 281,54 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Brutális sérülést szenvedett a Ninja Warrior versenyzője

Sokkos állapotba került a ma esti Ninja Warrior egyik feladatánál Kovács Olivér. A 19 éves informatikustanuló karja többméteres magasságban ugrott ki többször is a helyéről, pokoli fájdalmakat okozva a versenyzőnek. 

A 19 éves egyetemistának lételeme a mászás és már évek óta követi a legnagyobb videómegosztó oldalon a Ninja Warrior nemzetközi adásait. Amikor Olivér meglátta a felhívást, nem volt kérdés számára, hogy jelentkeznie kell a TV2 műsorába, arra viszont nem számított, hogy élete legbrutálisabb perceit kell végigélnie több méterrel a föld fölött.


/Fotó: TV2

– Nem melegítettem be eléggé, ami fontos lett volna egy régi sérülésem miatt. Kiskoromban is szerettem fára mászni. Az egyik alkalommal éppen le akartam ugrani, amikor a csuklóm beakadt az egyik ágba és kifordult a kezem a helyéről. Visszatérve a feladatra: többméteres magasságban kellett lógnom és egyik elemről a másikra kellett átkapaszkodnom. Valószínűleg olyan erősen nyúltam át és húztam magamhoz a következő elemet, hogy az egyik kezemmel kirántottam a másikat. A feladat elvégzése alatt ez emlékeim szerint háromszor történt meg, nem tudom pontosan visszaidézni, mert sokkos állapotba kerültem a fájdalomtól. Annyira emlékszem, hogy ha nem volt nyomás a karomon, akkor úgy ugrált vissza a helyére, mint a gumi. A feladat óta fokozottan kell figyelnem rá, mert sokkal könnyebben kiugrik a helyéről és még sérülékenyebbé vált.

/Fotó: TV2

Olivér életét mindig is a sport tette ki, ezért kisebb-nagyobb sérülései ellenére se akar lemondani a mozgásról, azon belül is a parkour nevű extrém sportról, melynek lényege, hogy különböző akadályokat kell leküzdeniük a versenyzőknek a lehető legkevesebb energiabefektetéssel.


– Hat éve fedeztem fel ezt a sportot, azóta alapítottam egy csapatot, amelynek tagjaival rendszeresen összejárunk hódolni a szenvedélyünknek. Nem a verseny a lényeg, hanem a kikapcsolódás és a mozgás öröme. Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb valaki ebben, csupán a trükkökkel lehet kitűnni – mondta Olivér. És hogy sikerült-e sérülése ellenére teljesítenie a pályát? A ma esti adásból kiderül.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.