EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,06 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Sport

Conte nem fogott kezet Mourinhóval

Antonio Conte levegőnek nézte José Mourinhót a Chelsea–Manchester United (1-0) rangadó után. A londoniak mestere nem fogott kezet a MU szakvezetőjével, José Mourinhóval.

A manchesteriek nem éppen sima modorú portugál trénere a lefújás után egy darabig az oldalvonal mellett álldogálva várta a pálya közepén ünneplő kollégáját, ám miután az olasz elég látványosan nem vett róla tudomást, inkább a kékek pályaedzőivel és munkatársaival rázott kezet. Conte később, a meccs utáni sajtótájékoztatón azzal magyarázta az esetet, hogy a találkozó utáni, íratlan szabályok által rögzített kézfogás egyáltalán nem olyan lényeges.


– Sokkal fontosabb az eredmény – nyilatkozta Conte. – A kézfogás is lehet néha fontos, de sokkal jobban  érdekelnek meccs közben a pályán történtek.

– Conte eltűnt, ezért az asszisztenseinek gratuláltam, ez éppen olyan, mintha vele fogtam volna kezet – vette védelmébe modortalan ellenfelét Mourinho.

A két menedzser közötti ellenségeskedés nem éppen új keletű, már a nagy derbi előtt verbális tűz alá vették egymást. Mourinho azzal vádolta kollégáját, hogy Conte állandóan azzal magyarázza csapata gyengébb szereplését, hogy mindig a sérültekre panaszkodik. Az olasz azzal riposztozott, hogy tavaly azzal a játékosállománnyal nyert bajnokságot, amely azt megelőzően Mourinhóval kudarcot vallott.

Kapcsolódó Cikkek

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.

 • UFC-bajnok a birkózó vb-n!

  UFC-bajnok a birkózó vb-n!

  Október 21-én és 22-én itt lesz Henry Cejudo, aki idén az UFC bajnoka lett 57 kg-ban. Ő az első olyan ketrecharcos, aki korábban olimpiai bajnoki címet szerzett birkózásban, Pekingben (szabadfogás 55 kg).