EUR: 317,95 Ft
CHF: 280,69 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Conte nem fogott kezet Mourinhóval

Antonio Conte levegőnek nézte José Mourinhót a Chelsea–Manchester United (1-0) rangadó után. A londoniak mestere nem fogott kezet a MU szakvezetőjével, José Mourinhóval.

A manchesteriek nem éppen sima modorú portugál trénere a lefújás után egy darabig az oldalvonal mellett álldogálva várta a pálya közepén ünneplő kollégáját, ám miután az olasz elég látványosan nem vett róla tudomást, inkább a kékek pályaedzőivel és munkatársaival rázott kezet. Conte később, a meccs utáni sajtótájékoztatón azzal magyarázta az esetet, hogy a találkozó utáni, íratlan szabályok által rögzített kézfogás egyáltalán nem olyan lényeges.


– Sokkal fontosabb az eredmény – nyilatkozta Conte. – A kézfogás is lehet néha fontos, de sokkal jobban  érdekelnek meccs közben a pályán történtek.

– Conte eltűnt, ezért az asszisztenseinek gratuláltam, ez éppen olyan, mintha vele fogtam volna kezet – vette védelmébe modortalan ellenfelét Mourinho.

A két menedzser közötti ellenségeskedés nem éppen új keletű, már a nagy derbi előtt verbális tűz alá vették egymást. Mourinho azzal vádolta kollégáját, hogy Conte állandóan azzal magyarázza csapata gyengébb szereplését, hogy mindig a sérültekre panaszkodik. Az olasz azzal riposztozott, hogy tavaly azzal a játékosállománnyal nyert bajnokságot, amely azt megelőzően Mourinhóval kudarcot vallott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

  • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.