2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb XIX.kerület

Csak a Lehel térig megy a metró

November 4-től a metró egy évig munkanapokon kora reggeltől estig csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik.

Újpest felől a Lehel térre a csúcsidőben 45 másodpercenként induló pótlóbuszokkal és metrópótló villamosokkal lehet eljutni, esténként és hétvégén pedig a teljes vonalon pótlóbusz jár. A szokásosnál kilencvennel több autóbusz és óránként hattal több villamosszerelvény vesz részt a metrópótlásban, illetve közlekedik a lezárt metrószakaszt elkerülő, alternatív eljutási lehetőséget nyújtó vonalakon. A BKK www.bkk.hu/m3felujitas címen elérhető oldalán minden információ megtalálható ahhoz, hogy a pótlásban érintettek megtervezhessék, milyen módon érik el úti céljukat a metrópótlás idején.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.