EUR: 344,11 Ft
CHF: 317,20 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Családi vita miatt rugdosta össze-vissza a kiskutyáját

Szörnyű kínokat kellett átélnie annak a huskynak, akit saját gazdája rugdosott meg, miután megharagudott a párjára.

A rendőröket egy családi veszekedés miatt riasztották még ez év márciusában, egy fővárosi lakáshoz.


A helyszínre kiérkező egyenruhások egy láthatóan szenvedő kutyát is találtak a belvárosi lakásban, ahol egy férfi és egy nő veszekedett korábban.

Kiderült, a pár veszekedett, majd a vita miatt feldühödött férfi mérgében többször megrúgta a két és fél hónapos huskyjukat. A kiskutyának a bántalmazás következtében több súlyos sérülése keletkezett.


Az ügyben indult nyomozást a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei befejezték, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek- írja a Police.hu.

Természetesen a bántalmazott kiskutya a gyógyulását követően új, szerető gazdihoz került. Az állatot megrugdosó férfi pedig remélhetőleg a bíróság előtt felel majd tetteiért.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek