2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XX.kerület

Csillagok háborúja Erzsébeten

Szombattól hétfőig tartott Star Wars-napokat a Csili Művelődési Központ, ahol a legendás film szereplői is életre keltek, sőt, fénykarddal még a sötét oldallal is felvehették a küzdelmet a bátrabbak. Vasárnap jelmezversenyt is rendeztek, miközben a kiállításon minden a Csillagok háborújáról szólt, melynek legújabb epizódja hamarosan a mozikba kerül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.