EUR: 348,19 Ft
CHF: 326,64 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Belföld

Cukrásznak állt Szivós Márton – Videó!

Habverőre cserélte le a vízilabdát Szivós Márton. Természetesen egy percre se keseredjenek el a világbajnok vízlabdázó rajongói, ugyanis a sportoló csak egy pár órára kötötte maga elé a kötényt, hogy egy igazán különleges mézeskalácsot süssön. 

Szivós Marci, világbajnok magyar vízilabdázó és Mike Róbert, világ- és Európa-bajnok magyar kenus egy-egy saját kezűleg elkészített mézeskalács falut készített, amit most árverezésre bocsájtanak.


A Sportolók a gyerekekért nevezetű közösségi oldal számolt be arról, hogy a mézeskalács kompozíciókért kapott bevételt a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánlják fel, ezzel szeretnénk segíteni Böjte Csaba atya gyermekeit.

Ki nyeri a versenyt?


Az elkészített falukat külön-külön lehet támogatni, a legtöbb támogatást gyűjtő versenyző nyeri a versenyt, míg a legnagyobb támogatást adományozó nyeri azt a falut, melyet a versenyzője készített.

Az Alapítvány számlaszáma: 10300002-20145639-49020140

Fontos, hogy az alapítvány számlaszámára történő felajánlás megjegyzés rovatába írják oda, attól függően, hogy melyik sportoló falujára küldik a felajánlást:
„Mézeskalács Marci” vagy „Mézeskalács Robi”

Az adománygyűjtés: 2017.11.21-12.21. között tart.

Böjte atya alapítványáról:

A Dévai Szent Ferenc Alapítványt Böjte Csaba ferences rendi szerzetes hozta létre. A szervezet célja segíteni a bajban, nehéz helyzetben lévő legkisebbeket, akik gyakran embertelen körülmények közül érkeznek. Csaba testvér és segítőinek áldozatos munkájának köszönhetően már több mint 2500 gyermek nevelkedik az alapítvány valamelyik otthonában. Gyermekvédelmi tevékenységet is folytatnak, támogatják a bajba jutott családokat, iskolaházakat, napköziket és bentlakó otthonokat működtetnek. Fontosnak tartják, hogy ne csak ételt, otthont, ruhát biztosítanak a rászoruló gyermekeknek, hanem a taníttatásukra, szellemi – és lelki fejlődésükre, vallási és erkölcsi nevelésükre is nagy hangsúlyt fektetnek. Szeretetet adnak.

 

Kapcsolódó Cikkek