EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Dámóci mérgező pálinka: újabb két ember meghalt

A Lokál keddi számában beszámoltunk arról a dámóci asszonyról, Setét Anitáról, aki a fiát, Norbit már elvesztette, s akkor még kómában lévő férje és öccse életéért imádkozott. Sajnos időközben kiderült, a két férfi nem élte túl, hogy ittak a mérgező szeszes italból. Így már négyre emelkedett a mérgezés halálos áldozatainak száma. Szomszédai szerint A. József évek óta árulta az úgynevezett pálinkát, számlát nem adott róla. A rendőrség őt és az italt előállító férfit őrizetbe vette. A Miskolci Törvényszék közben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a mérgezés gyanúsítottjaival szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.