EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Dámóci mérgező pálinka: újabb két ember meghalt

A Lokál keddi számában beszámoltunk arról a dámóci asszonyról, Setét Anitáról, aki a fiát, Norbit már elvesztette, s akkor még kómában lévő férje és öccse életéért imádkozott. Sajnos időközben kiderült, a két férfi nem élte túl, hogy ittak a mérgező szeszes italból. Így már négyre emelkedett a mérgezés halálos áldozatainak száma. Szomszédai szerint A. József évek óta árulta az úgynevezett pálinkát, számlát nem adott róla. A rendőrség őt és az italt előállító férfit őrizetbe vette. A Miskolci Törvényszék közben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a mérgezés gyanúsítottjaival szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.

 • Újra randizik Hajdú Péter

  Újra randizik Hajdú Péter

  Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni.