EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Program

Daniel M. Jones – Theresa Cheung – Válj eggyé az Erővel!

„Az Erő vezetett el téged ehhez a könyvhöz. Eljött az idő, hogy önmagadba nézz, és magasabb szintre lépj!” (Daniel M. Jones)
Mindenkiben ott lüktet az egyetemes életenergia, amely átjár és körülvesz minket, és összetartja a mindenséget: az ERŐ.

Az Erőből fény és sötétség, jó és rossz egyaránt fakadhat. A mi felelősségünk, hogy legyőzzük a Sötét Oldalt, és erre talán még soha nem volt olyan égető szükség, mint ma.


Daniel M. Jones 2007-ben – a nagy feltűnést keltő 2001-es népszámlálás hatására – alapította meg a Jedista Egyházat, amelyben százezrek vallották magukat Jedi-hívőnek. Az egyháznak ma már világszerte több mint 500 ezer tagja van, és ez az a könyv, amelyre a hívek régóta vártak.

Könyvében Daniel elmeséli saját lebilincselő spirituális utazását, lefekteti a Star Wars eszméi által ihletett jedista hitvallás alapjait, és részletes gyakorlati útmutatót nyújt ahhoz, hogyan használhatjuk az Erőt a mindennapokban.

Ez az első és egyetlen Jedista Biblia.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ennio Morricone visszatér Budapestre!

    Ennio Morricone visszatér Budapestre!

    2019. január 23-án újabb nagyszabású koncertet ad Budapesten az idén 90. születésnapját ünneplő Ennio Morricone. A világ talán legnagyobb hatású filmzene szerzője tavaly még úgy gondolta, a jövőben a turnék helyett zeneszerzői munkásságára kíván fókuszálni.

  • AVATAR-kiállítás nyílik az Andrássy Élményközpontban

    AVATAR-kiállítás nyílik az Andrássy Élményközpontban

    Budapesten indul február elején az AVATAR: Discover Pandora kiállítás európai turnéja. A kiállítás megragadja és elhozza a földre egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk.