2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Debrecen

Debrecenbe látogatott a mexikói nagykövet

Diplomáciai látogatásra érkezett Debrecenbe David Najera, Mexikó rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, akit hivatalában fogadott Papp László, Debrecen polgármestere.

A találkozón Papp László bemutatta az Új Főnix Terv gazdaságfejlesztési elképzeléseit. David Najera nagykövet a város dinamikus fejlesztési elképzelései kapcsán megemlítette: célul tűzte ki, hogy a mexikói befektetőknek is bemutassa Debrecen kiváló adottságait.  Szó esett arról is, hogy 2015 augusztusában Debrecen, valamint a mexikói Toluca testvérvárosi megállapodást kötött. A diplomata segítené a gazdasági, kulturális és oktatási együttműködést a két város között.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.