EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb Dunaújváros

Decemberben is Valahol Európában

Aki még nem látta, bepótolhatja; aki látta, megnézheti újra. Decemberben még egy alkalommal színpadon lesz a Bartók Kamaraszínház értelmezésében a Valahol Európában című musical. 

Tavasszal mutatták be a jól ismert darabot, amelyet a színház igazgatója, Őze Áron rendezett. A musical tehát a tavalyi évad kínálatába tartozott, ám a sikerre való tekintettel a 2017–2018-as idényben is helyet kapott.


Május óta töretlen sikerrel játsszák a darabot
Fotó: Őri György/Bartók Kamaraszínház

 

Javítóintézetből szökött gyermekek kóborolnak a második világháború viszontagságai között, és egy elhagyott birtokon keresnek menedéket – a történetet mindenki jól ismeri, azonban úgy tűnik, sikerült valami egészen új „ízt” belevinniük az alkotóknak, hiszen újra és újra igény van a darabra. A gyerekszereplők válogatása során az volt a fő szempont, hogy dunaújvárosi szereplők játsszák el a musicalt. Őket a Bartók színészei, köztük Fritz Attila és Kiss Attila erősítik, valamint Dunai Tamás, aki vendég előadóként szerepel a darabban.

Úgy tűnik, ahogy a musical kiállta az idők próbáját, úgy a gyerekszereplők sem okoztak csalódást, hiszen a tavaszi premier után az idei évadban is műsoron van a Valahol Európában, amelyet legközelebb december 3-án, advent első vasárnapján 15 és 19 órakor láthatnak a nézők.

Kapcsolódó Cikkek