EUR: 345,77 Ft
CHF: 321,65 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Szombathely

Diáksportolókat jutalmaztak

Régóta hagyomány Szombathelyen, hogy a város vezetői ünnepélyes keretek között köszöntik azokat a sportolókat, akik az elmúlt tanévben kiemelkedő eredményeket értek el sportágukban és képviselték Szombathelyt az országos diáksportrendezvényeken.

Ezúttal dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor sportért is felelős alpolgármester és Lendvai Ferenc tanácsnok köszöntötte és megjutalmazta a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett országos diákolimpiai versenyeken 1–3. helyezést elért sportolókat, a szakszövetségek által rendezett diákolimpiák országos bajnokait, valamint azokat az ifjú sportolókat, akik nemzetközi színtéren is eredményesen képviselték Szombathely városát, és kiemelkedően szerepeltek Kaunasban, a Nemzetközi Diákjátékokon.

Köszönet jár a sportoló diákoknak Fotó: szombathely.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.