2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Szombathely

Diáksportolókat jutalmaztak

Régóta hagyomány Szombathelyen, hogy a város vezetői ünnepélyes keretek között köszöntik azokat a sportolókat, akik az elmúlt tanévben kiemelkedő eredményeket értek el sportágukban és képviselték Szombathelyt az országos diáksportrendezvényeken.

Ezúttal dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor sportért is felelős alpolgármester és Lendvai Ferenc tanácsnok köszöntötte és megjutalmazta a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett országos diákolimpiai versenyeken 1–3. helyezést elért sportolókat, a szakszövetségek által rendezett diákolimpiák országos bajnokait, valamint azokat az ifjú sportolókat, akik nemzetközi színtéren is eredményesen képviselték Szombathely városát, és kiemelkedően szerepeltek Kaunasban, a Nemzetközi Diákjátékokon.

Köszönet jár a sportoló diákoknak Fotó: szombathely.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.