EUR: 313,91 Ft
CHF: 276,69 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Belföld

Dömötör: Soros egyértelműen leírta, hogy „átfogó tervet” javasol Európának

A nemzeti konzultáció 90 százalékát postai úton küldték vissza a polgárok – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a 888.hu kérdésére válaszolva.

A politikus szerint azzal, hogy Soros György személyesen is beszállt a magyar választási kampányba, alapvetően bizonyítást nyert, hogy minden kormányzati állítás igaz a spekuláns befolyásolási terveivel összefüggésben. Soros ténylegesen egy “átfogó tervet” javasol Európának – írja a 888.hu.

„A bejelentés óta még több kérdőív érkezett vissza, a kormány napokon belül tájékoztatást ad a friss részvételi adatokról. Az már biztos, hogy minden korábbi rekordot megdöntött a jelenlegi konzultáció, soha ennyien nem vettek még részt ilyen akcióban. Érdekes dolog, hogy a kérdőívek több mint 90 százalékát postai úton juttatják vissza a magyarok, úgy tűnik, ragaszkodnak ehhez az eljáráshoz” – árulta el a lapnak Dömötör Csaba.


Arra a kérdésre, Soros György nemzeti konzultáció elleni vádjainak van-e alapja vagy éppen azt bizonyítják, hogy nagyon is volt és van is létjogosultsága a nemzeti konzultációnak az alábbit válaszolta a politikus:

Akár jót szórakozhatnánk azon, hogy megpróbálja letagadni saját javaslatait, ha nem Magyarország biztonsága lenne a tét. A spekuláns egyértelműen leírta, hogy „átfogó tervet” (angolul: comprehensive plan) javasol Európának. Évi egymillió bevándorló befogadását, kötelező elosztást, és ehhez masszív költségvetési forrásokat, a meglévő uniós programok rovására. A probléma ott van, hogy ezek a javaslatok szinte kivétel nélkül visszaköszönnek az uniós intézmények által előterjesztett jogszabályokban. Az sem véletlen, hogy a meghatározó döntések, így a múlt heti strasbourgi döntés előtt Soros személyesen egyeztetett az Európai Parlament főtárgyalójával, Cecilia Wikströmmel.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek