2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Drogbotrány: Jótevője fizette ki Hujber büntetését

Egy jótevője kifizette Hujber Ferenc több mint 300 ezer forintos pénzbüntetését, így a színésznek nem kell börtönbe mennie, és a drogbotrányt is megúszta. Felesége válni készül, Hujber pedig mindeközben furcsa szexuális tartalmú bejegyzéseket ír a közösségi oldalára.

Korábban a rendőrök marihuánát találtak a színésznél, a Szentendrei Járási Ügyészség pedig kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat Hujber ellen. Balkán Hamlet – ahogy mostanában Hujber nevezi magát – végül pénzbüntetést kapott, de azt sem akarta kifizetni. Sőt azt is kijelentette, hogy továbbra is szívni fog marihuánás cigit lefekvéskor.


„150 000 Ft! (pénzbüntetés) + 172 000 Ft! (bűnügyi költség) = 322 000 Ft! Ennyit kéne megfizetnem fél gramm fű otthon tartásáért és elszívásáért… Nem fizetem ki!” – írta korábban közösségi oldalára Hujber Ferenc. A színész úgy gondolja, hogy a fű negyedannyira sem káros, mint az alkohol, csak az legálisan fogyasztható.
„Nem megyek bele a 800 000 alkoholista és 200 000 gyógyszerfüggő otthoni LEGÁLIS gyereknevelési szokásaiba… de két év mindennap esti fűhasználata után büntetőjogi felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy a fű negyedannyira sem káros, mint a legálisan fogyasztható alkohol vagy a receptre KÖNNYEDÉN kapható, szintén legális nyugtatók-altatók-antidepresszánsok (Xanax és társai)…
Tehát én, aki 2 kiskorú gyermekért tartozom felelősséggel, kijelentem, hogy mindennap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit, mert nekem az vált be…!
Tökéletesen el tudom látni a feladataimat és képes vagyok egészséges környezetben nevelni a gyerekeimet! A fű nem károsabb, mint a nikotin! Harcra fel, jelentsen fel, aki mer! Balkán Hamlet” – fogalmazott. A Lokál most úgy értesült, hogy Hujber egyik jótevője kifizette a híresség pénzbüntetését, így emiatt már nem kell aggódnia. Az utóbbi időszakban azonban a színész magánélete sem volt rendben, a rendőrség kényszerítés miatt is nyomozott ellene, felesége, Cynthia pedig válni készül. Hujber közben Kanadába utazott, úgy tudjuk, hogy egészen új területen szeretné kipróbálni magát, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a közösségi oldalán furcsábbnál furcsább szexuális tartalmú bejegyzéseket írjon.

„Ha még egyszer valaki bejelöl, majd miután megkapja a TESZTKÉRDÉST: »D.gsz velem?«, utána jönnek a kutyázó kommentek meg rám üzen anyád(!!!): kiposztollak a g.cibe az üzeneteiddel együtt! ANYÁDDAL EGYÜTT! És akkor az én kis csapatom darabokra szed” – írta a nyitott kapcsolatban élő színész.


Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.