EUR: 350,75 Ft
CHF: 331,47 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Szekszárd

Drogdíler rendőrkézen

A Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett és vétség, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 28 éves bonyhádi férfi ellen.

A rendőrség munkatársai tavaly májusban végeztek házkutatást a bonyhádi férfi lakásán, ahol közel fél kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, illetve azok eladásához, kereskedelméhez szükséges eszközöket is. Ezen túlmenően a helyi postán is lefoglaltak csomagokat, amelyek a férfi nevére érkeztek. A jelentős mennyiségű drogok között volt: kokain, kannábisz, amfetamin és MDMA is. A rendőrségi nyomozás során arra is fény derült, hogy a fiatalember nemcsak fogyasztotta ezeket a szereket, hanem kereskedett is velük.


Több mint fél kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók azon személyeket is eljárás alá vonták, akik vásároltak az illetőtől kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, szabadlábon védekezhetnek.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadta.

Kereskedett is a kábítószerrel. Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.