2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Szekszárd

Drogdíler rendőrkézen

A Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett és vétség, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 28 éves bonyhádi férfi ellen.

A rendőrség munkatársai tavaly májusban végeztek házkutatást a bonyhádi férfi lakásán, ahol közel fél kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, illetve azok eladásához, kereskedelméhez szükséges eszközöket is. Ezen túlmenően a helyi postán is lefoglaltak csomagokat, amelyek a férfi nevére érkeztek. A jelentős mennyiségű drogok között volt: kokain, kannábisz, amfetamin és MDMA is. A rendőrségi nyomozás során arra is fény derült, hogy a fiatalember nemcsak fogyasztotta ezeket a szereket, hanem kereskedett is velük.


Több mint fél kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók azon személyeket is eljárás alá vonták, akik vásároltak az illetőtől kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, szabadlábon védekezhetnek.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadta.

Kereskedett is a kábítószerrel. Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.