EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Külföld

Dühében lett milliomos az anyuka

Bárki szívesen dühöngene egy jót, ha ezért 200 millió forint ütné a markát, úgy, mint annak az angliai anyukának, aki annyira felhúzta magát azon, hogy a családja minden hétvégén meccsre jár, hogy a vasárnapi húsleves megfőzése helyett inkább elment a fiával mérkőzésekre fogadni.

Az asszonynak természetesen fogalma sem volt nemhogy a játékról, de még a csapatokról sem, így hasraütés-szerűen kiválasztott tizenkét szimpatikus nevű klubot. A tippelés annyira jól sikerült, hogy több mint 200 millió forintot kaszált az édesanya egy nagyjából 350 forintos szelvénnyel.

Dühében nyert 200 milliót sportfogadáson /Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Füstbe ment terv

  A nap képe: Füstbe ment terv

  Vörösre festették a lángok az égboltot a pakisztáni Pesavarban, amikor elkobzott kábítószert és szeszes italokat égettek el a pakisztáni kábítószer-ellenes hatóság tagjai.

 • Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordidő, 84 nap, 11 óra és 50 perc alatt tette meg az Alaszkától Patagóniáig vezető 22 ezer 642 kilométeres utat egy osztrák kerékpáros, aki kedden érkezett meg a dél-amerikai Ushuaiába, a világ legdélibb városába.

 • Hullámból elektromosság?

  Hullámból elektromosság?

  Hatodszorra rendezik meg a fenntartható energiagazdálkodás jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó The Business Booster (TBB) nemzetközi konferenciát szerdától csütörtökig, amelyen a hőtárolást megújító magyar HeatVentors is részt vesz.