EUR: 346,28 Ft
CHF: 323,99 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Sport

Dybala távozhat a szezon végén

Paulo Dybala a France Football című francia lapnak beszélt a jövőjéről, és úgy tűnik az argentin csodagyerek nem zárja ki, hogy ez lesz az utolsó Torinóban töltött szezonja.

Paulo Dybala egy interjúban bevallotta, hogy nem kizárt, hogy a szezon végén elhagyja a Juventus csapatát.


A 24 éves szélső jelenleg az egyik legéletveszélyesebb támadó az európai futballporondon, és ezzel a nyilatkozatával valószínűleg felcsigázta a Manchester United és az FC Barcelona játékosmegfigyelőit, ugyanis mindkét klub szeretné a soraiban tudni az argentin fiút.

– Nem tudom, hogy a Juventusban töltöm-e az egész pályafutásomat, és azt sem mondhatom, hogy nem ez lesz az utolsó Torinóban töltött évem – nyilatkozta Dybala a France Football-nak.


Nem lenne meglepő, ha az Öreg Hölgy szurkolói felkapnák a fejüket a cikk olvasása közben, ugyanis jelenleg Dybala meghatározó játékosa a Juventusnak. Ebben a szezonban 15-ször lépett pályára és 12-szer sikerült gólt szereznie, igaz kicsit visszavett az elmúlt időben, ugyanis az utolsó hét mérkőzésen csak kétszer tudott eredményes lenni.

Sok szakértő honfitársához, Lionel Messihez hasonlítja a labdarúgót, és Dybala is csak szépeket mondott a Barcelona legendájáról.

– Mindig csodáltam Ronaldihnót, de Leo a mi generációnk Diego Maradonája  Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy válogatottban szerepelhetek vele. Ő lőtt be minket a világbajnokságra az Ecuador elleni mesterhármasával, egyértelmű, hogy vezérnek született – mondta.

Minden esetre a Juvénak nagy szüksége van Dybala találataira, ugyanis az olasz bajnoki címvédő csapat a harmadik a Serie A tabelláján, két ponttal lemaradva az Intertől és 4 pontra a Napolitól. Ha nem sikerülne a zebracsíkos csapatnak újból felülni az olasz futball trónjára, akkor vélhetően nehezen tudják majd megtartani a fiatal gólgépet.

Kapcsolódó Cikkek