2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb II.kerület

Egy csepp egészség a Millenárison

Idén új helyszínen, a Millenáris B épületében tartja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját november 12-én 10 és 18 óra között.

Az Egy Csepp Világnapon zenészek, műsorvezetők és színészek is részt vesznek, valamint többek között fellép a Kolompos együttes, Tóth Vera, a Talamba Ütőegyüttes és Szabó Gyuri bácsi, a büki füvesember is előadást tart. Erős Antónia vezetésével az interaktív Egészség-Talkshow-n is részt vehetünk.

Erős Antóniáék a Millenárison várják a családokat (Fotó:millenaris.hu)

A cukrászok és gyerekek közösen készítenek desszertet az Egy Csepp Konyhában. A Magyarország Cukormentes Tortája című verseny győztesét, a Pöttyös Pannit is megkóstolhatják az érdeklődők, lesz Egészségpiac-kóstoló, valamint nemzetközi Diabétesz Séta és tombola. További információk: www.egycseppvilagnap.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.