2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb II.kerület

Egy csepp egészség a Millenárison

Idén új helyszínen, a Millenáris B épületében tartja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját november 12-én 10 és 18 óra között.

Az Egy Csepp Világnapon zenészek, műsorvezetők és színészek is részt vesznek, valamint többek között fellép a Kolompos együttes, Tóth Vera, a Talamba Ütőegyüttes és Szabó Gyuri bácsi, a büki füvesember is előadást tart. Erős Antónia vezetésével az interaktív Egészség-Talkshow-n is részt vehetünk.

Erős Antóniáék a Millenárison várják a családokat (Fotó:millenaris.hu)

A cukrászok és gyerekek közösen készítenek desszertet az Egy Csepp Konyhában. A Magyarország Cukormentes Tortája című verseny győztesét, a Pöttyös Pannit is megkóstolhatják az érdeklődők, lesz Egészségpiac-kóstoló, valamint nemzetközi Diabétesz Séta és tombola. További információk: www.egycseppvilagnap.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.