2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Egyre nagyobb ellentmondásban a Jobbik

Miközben ma már akár össze is állna az LMP-vel a Jobbikkal, addig 2011-ben még igencsak más véleményt hangoztattak.

2011-ben még az SZDSZ-t, valamint egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta az LMP mögött Szilágyi György, a Jobbik képviselője. Belvárosi úri fiúk gyülekezetének is nevezte őket. A Jobbik ma már koalícióra lépne velük – írja a Mandiner.


Szerdán a PestiSrácok. hu számolt be arról, hogy Kanász-Nagy Máté az LMP szóvivője azt mondta, ha a történelmi helyzet megkívánná, azért ő nem zárná ki azt az összefogást.

A Szent Korona Rádió Sin City című műsorának Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője ezeket mondta az LMP-ről 2011-ben.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Gránátot találtak Lánchídnál!

  Gránátot találtak Lánchídnál!

  Aknagránát került elő a fővárosban, a Lánchíd pesti hídfőjénél szerda délután; a tűzszerészek a robbanótestet elszállították – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

 • Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult szerdán; a részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világító berendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik a látásukat.

 • Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  “Harcban állunk, de jól állunk” – fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Néppárt csúcstalálkozójára érkezve újságíróknak a migráció és a határvédelemmel kapcsolatos kérdésre.