EUR: 344,48 Ft
CHF: 318,95 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Kecskemét

Elektromos Merciket kapott a gyerekosztály

Óriási az öröm a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Három elektromos Mercedes kisautót kaptak ajándékba az osztályon gyógyuló betegek a Music FM Rádió és a Hovány Autóház közös jótékonysági akciójának keretében. 

A Hovány Alapítvány azt a célt tűzte ki, hogy Magyarország minden kórházának gyermekosztályát megajándékozza ezekkel az apró tűzpiros Mercedesekkel. Az adományátadás minden helyszínen a Music FM rádió délutáni road show-ja keretében történik, élőben jelentkeznek a helyszínről.


Kecskemétre a békéscsabai kórházból érkeztek. Peltzer Márk márkaigazgató és Hovány Mercédesz, a Hovány Autóház marketingmenedzsere adta át az értékes ajándékokat a második emeleti játszószobában. A kis betegek természetesen gyorsan ki is próbálták a „mosolyautókat”.

Peltzer Márk mosolyogva figyelte a Mosolyautóval manőverezgető gyerekeket a játékszobában
Fotó: hiros.hu

Fittikém, a Music FM rádió délutáni road show-jának műsorvezetője élőben adott hírt az ünnepélyes pillanatokról. A kórház nevében Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató köszönte meg az adományt a Hovány Autóháznak és a rádiónak, és emléklapot adott át a kedves vendégeknek.

Nem csak a fiúk vették nagy örömmel birtokba  a csodajárgányokat, egy kislánynak sikerült először manővereznie a játszószobában az egyik mosolyautóval. Ezeket a folyosón is használhatják majd, és akár a vizsgálatokra is Mercivel mehetnek ezentúl az osztály kis betegei.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.