EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb Kecskemét

Elektromos Merciket kapott a gyerekosztály

Óriási az öröm a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Három elektromos Mercedes kisautót kaptak ajándékba az osztályon gyógyuló betegek a Music FM Rádió és a Hovány Autóház közös jótékonysági akciójának keretében. 

A Hovány Alapítvány azt a célt tűzte ki, hogy Magyarország minden kórházának gyermekosztályát megajándékozza ezekkel az apró tűzpiros Mercedesekkel. Az adományátadás minden helyszínen a Music FM rádió délutáni road show-ja keretében történik, élőben jelentkeznek a helyszínről.


Kecskemétre a békéscsabai kórházból érkeztek. Peltzer Márk márkaigazgató és Hovány Mercédesz, a Hovány Autóház marketingmenedzsere adta át az értékes ajándékokat a második emeleti játszószobában. A kis betegek természetesen gyorsan ki is próbálták a „mosolyautókat”.

Peltzer Márk mosolyogva figyelte a Mosolyautóval manőverezgető gyerekeket a játékszobában
Fotó: hiros.hu

Fittikém, a Music FM rádió délutáni road show-jának műsorvezetője élőben adott hírt az ünnepélyes pillanatokról. A kórház nevében Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató köszönte meg az adományt a Hovány Autóháznak és a rádiónak, és emléklapot adott át a kedves vendégeknek.

Nem csak a fiúk vették nagy örömmel birtokba  a csodajárgányokat, egy kislánynak sikerült először manővereznie a játszószobában az egyik mosolyautóval. Ezeket a folyosón is használhatják majd, és akár a vizsgálatokra is Mercivel mehetnek ezentúl az osztály kis betegei.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.