2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Kecskemét

Elektromos Merciket kapott a gyerekosztály

Óriási az öröm a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Három elektromos Mercedes kisautót kaptak ajándékba az osztályon gyógyuló betegek a Music FM Rádió és a Hovány Autóház közös jótékonysági akciójának keretében. 

A Hovány Alapítvány azt a célt tűzte ki, hogy Magyarország minden kórházának gyermekosztályát megajándékozza ezekkel az apró tűzpiros Mercedesekkel. Az adományátadás minden helyszínen a Music FM rádió délutáni road show-ja keretében történik, élőben jelentkeznek a helyszínről.


Kecskemétre a békéscsabai kórházból érkeztek. Peltzer Márk márkaigazgató és Hovány Mercédesz, a Hovány Autóház marketingmenedzsere adta át az értékes ajándékokat a második emeleti játszószobában. A kis betegek természetesen gyorsan ki is próbálták a „mosolyautókat”.

Peltzer Márk mosolyogva figyelte a Mosolyautóval manőverezgető gyerekeket a játékszobában
Fotó: hiros.hu

Fittikém, a Music FM rádió délutáni road show-jának műsorvezetője élőben adott hírt az ünnepélyes pillanatokról. A kórház nevében Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató köszönte meg az adományt a Hovány Autóháznak és a rádiónak, és emléklapot adott át a kedves vendégeknek.

Nem csak a fiúk vették nagy örömmel birtokba  a csodajárgányokat, egy kislánynak sikerült először manővereznie a játszószobában az egyik mosolyautóval. Ezeket a folyosón is használhatják majd, és akár a vizsgálatokra is Mercivel mehetnek ezentúl az osztály kis betegei.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.