2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Szombathely

Elismerés és jutalom az innovatív ötletekért

Pintér Sándor belügyminiszter elismerő oklevelét érdemelte ki előremutató ötleteivel a szombathelyi Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft.

A papírbrikettáló műhely üzemeltetése, a szociális mosoda működtetése, valamint a belvárosban nyitva tartó Kézműves Kuckó – ezek azok a FÉHE Nonprofit Kft. által bevezetett és sikerrel megvalósított innovatív ötletek, amelyek a közfoglalkoztatás terén országosan is példaértékűnek számítanak és elismerésre érdemesek – mondta el a Lokál Extrának Koczka Tibor. Szombathely szociális ügyekért is felelős alpolgármestere kiemelte, míg más települések a közfoglalkoztatottak kiugróan magas foglalkoztatási számával értek el sikert, városunkban e téren kedvezőbb a helyzet. Büszkék lehetünk arra, hogy mintaértékű programokkal vívtuk ki a miniszteri elismerést.


Németh Klára, a FÉHE Nonprofit Kft. ügyvezetője és a közfoglalkoztatott munkavállalók az elismeréssel
Fotó: FÉHE facebook

A miniszteri oklevelet Koczka Tibor alpolgármester és Németh Klára, a FÉHE Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója vette át a Belügyminisztériumban múlt csütörtökön. Az elismerés mellé az önkormányzati társaság hétmillió forint vissza nem térítendő támogatást kap a közfoglalkoztatás további fejlesztése érdekében.

Kapcsolódó Cikkek