EUR: 323,35 Ft
CHF: 283,28 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb XVIII.kerület

Elkészült a futárcég új munkaállomása

A DHL Express megnyitotta új, 13 ezer négyzetméteres központját a reptéren. A nemzetközi expressz szállítás területén a világ piacvezető vállalatának a Budapest Airport Business Parkban nyílt épületegyüttese háromszáz új munkahelyet teremtett.

Az új raktárból, irodákból és munkaterületből álló komplexum nyolcmilliárd forintból épült meg a ferihegyi bázison. Az új raktárban helyet kapott az ultramodern, teljesen automatizált szortírozó rendszer, amely óránként hatezer csomag válogatását végzi és osztja el Lipcsébe, a DHL európai központjába tartó repülőgépekre.

Ilyen volt (fotó: BUD)

Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára az átadóünnepségen elmondta, a DHL Express fejlesztése háromszáz új munkahelyet teremt, és elősegíti, hogy Magyarország egyre inkább a régió logisztikai központjává váljon. Magyarországon 2010 óta hétszázezer új munkahely jött létre.

Ilyen lett (fotó: BUD)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.