2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb XVIII.kerület

Elkészült a futárcég új munkaállomása

A DHL Express megnyitotta új, 13 ezer négyzetméteres központját a reptéren. A nemzetközi expressz szállítás területén a világ piacvezető vállalatának a Budapest Airport Business Parkban nyílt épületegyüttese háromszáz új munkahelyet teremtett.

Az új raktárból, irodákból és munkaterületből álló komplexum nyolcmilliárd forintból épült meg a ferihegyi bázison. Az új raktárban helyet kapott az ultramodern, teljesen automatizált szortírozó rendszer, amely óránként hatezer csomag válogatását végzi és osztja el Lipcsébe, a DHL európai központjába tartó repülőgépekre.

Ilyen volt (fotó: BUD)

Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára az átadóünnepségen elmondta, a DHL Express fejlesztése háromszáz új munkahelyet teremt, és elősegíti, hogy Magyarország egyre inkább a régió logisztikai központjává váljon. Magyarországon 2010 óta hétszázezer új munkahely jött létre.

Ilyen lett (fotó: BUD)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.