2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Veszprém

Elkezdődött a karácsonyi vásár a Kossuth utcán

Péntek délután kigyúltak a fények a város karácsonyfáján, és ezzel hivatalosan is elkezdődött az adventi vásár a Kossuth utcán. Az ünnepi világítást a vásárt szervező Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója, dr. Temesvári Balázs, Ovádi Péter önkormányzati képviselő és Nagy Károly kanonok kapcsolta fel.

A vásár területén december 24-ig az ünnepi portéka mellett mindennap programokkal is várják az érdeklődőket. Az idei év egyik újítása az a kivilágított szán, amelyre bárki felülhet – ez várhatóan sok fénykép témája lesz a következő hetekben.

Aváros karácsonyfájának világítását dr. Temesvári Balázs, Ovádi Péter és Nagy Károly kapcsolták fel. (fotó: Domján Attila)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.