EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,07 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Veszprém

Elkezdődött a karácsonyi vásár a Kossuth utcán

Péntek délután kigyúltak a fények a város karácsonyfáján, és ezzel hivatalosan is elkezdődött az adventi vásár a Kossuth utcán. Az ünnepi világítást a vásárt szervező Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója, dr. Temesvári Balázs, Ovádi Péter önkormányzati képviselő és Nagy Károly kanonok kapcsolta fel.

A vásár területén december 24-ig az ünnepi portéka mellett mindennap programokkal is várják az érdeklődőket. Az idei év egyik újítása az a kivilágított szán, amelyre bárki felülhet – ez várhatóan sok fénykép témája lesz a következő hetekben.

Aváros karácsonyfájának világítását dr. Temesvári Balázs, Ovádi Péter és Nagy Károly kapcsolták fel. (fotó: Domján Attila)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  “Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése” – mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.