EUR: 346,06 Ft
CHF: 323,75 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Hódmezővásárhely

Érmekkel tértek haza

November 8. és 11. között rendezték meg Százhalombattán a felnőtt úszók rövid pályás országos bajnokságát, amelyen kiváló vásárhelyi sikerek születtek.


/Fotó: MTI – Illyés Tibor

A HSÚVC és a Hód Úszó SE csapata is részt vett a százhalombattai országos megmérettetésen. A legjobb eredményt Szilágyi Csaba, a HSÚVC versenyzője érte el, aki 100 és 50 méter mellen is aranyérmet szerzett.


Emellett kiemelkedő teljesítményt produkáltak a 4×50 méteres lányváltó (Szabó Orsi, Dohányos Annamária, Batta Orsi és Szőke Zita), hiszen a dobó második fokára állhattak fel. Az utolsó napon a HSÚVC-s lányok a rövidebb táv után a hosszabb, 4×100 méteres vegyes váltón is érmet szereztek. „Komoly munka előzte meg a felkészülést, de ilyen jó eredményekre nem számítottunk” – foglalta össze a csapat teljesítményét Bán Sándor, a HSÚVC vezetőedzője.

A Hód Úszó SE tagjainak szinte minden nap sikerült középdöntőt vagy döntőt úszniuk, mégis az utolsó nap volt a legerősebb, amikor is a női vegyes váltó, valamint egyéniben Ugrai Panna is döntőbe került. Ádándi-Kiss Gyula, a csapat edzője úgy értékelte a versenyt, hogy a Hódok derekasan helytálltak Százhalombattán. Jó hangulatú verseny volt, ahol a fiatalok sokat tanulhattak, ugyanis náluk jóval idősebekkel versenyezhettek egy medencében. A tréner kiemelte: egyéniben Szentkereszty Cecília és Ugrai Panna sokat javított az idején.

A Hód Úszó SE tagjai, köztük Ugrai Pannával és Szentkereszty Cecíliával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.